Blog

Conferintele BookLand Evolution se relanseaza intr-un nou format
100.000 tineri, 1.960 speakeri, 23 orase vizitate anual – asa arata bilantul primilor 6 ani ai Conferintelor BookLand Evolution. In al 7lea an, dupa doar editia din Bucuresti sustinuta in format offline, evenimentul trece integral in mediul online pentru a continua sa inspire tinerii din Romania.

citeste mai departe


Teatru sub luna, 5-21 iulie2019
Cea de-a cincea ediție a festivalului Teatru sub Lună va avea loc în perioada 5-21 iulie în Club Quantic și la Sediul Teatrului InDArt.

citeste mai departe


ZILELE ARTELOR FOCULUI
17 Ateliere de ceramică, sticlă și metal deschise vizitatorilor Lucrări ale maeștrilor artelor focului expuse la TNB

citeste mai departe


“Sculpturi din Ateliere Deschise”
contemporanii_ZAS_Academia_Romana_pt_Maria_Pasc Expoziţia, organizată în cadrul Proiectului Contemporanii în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici – Filiala de Sculptură și găzduită de Biblioteca Academiei Române, reunește lucrări semnate de 16 sculptori care și-au deschis recent atelierele pentru public.

citeste mai departe


Contemporanii lansează aplicația Ateliere pentru smartphone
contemporanii_aplicatie_ateliere_deschise_de_sculptura_pt_maria_pasc Asociația Făuritori, în cadru Proiectului Cultural Contemporanii, are deosebita plăcere să vă anunțe publicarea aplicației Ateliere pentru smartphone pe platformele IOS și Android, extensie a paginii web cu același nume – www.ateliere.net, 15-16 și 22-23 octombrie

citeste mai departe


Pagina 1 din 6123...5...Ultima »