IMPRO 2015 – Festivalul National de Improvizatie – Bucuresti, 24-27 septembrie

IMPRO - Festivalul National de ImprovizatieA treia ediție IMPRO – Festivalul National de Improvizatie va fi găzduită între 24 -27 septembrie de Teatrul Național București. Peste 70 de actori vor urca pe scena Sălii Media și vor juca cele mai inovative spectacole de teatru de improvizație. 

 

Anul acesta IMPRO a lansat provocarea numită “Dream Project” prin care actorii improvizatori și-au ales și creat propriile spectacole care să le exprime cât mai bine aspirațiile, abilitățile și pasiunea pentru improvizație. Timp de 4 zile spectatorii vor putea vedea cum iau naștere sub ochii lor 15 spectacole muzicale, poliţiste, pe întuneric, în limbi străine, în opt, în doi sau chiar solo. 

 

Pentru cei curioși să experimenteze arta improvizației, IMPRO a pregătit anul acesta 10 workshop-uri susținute de traineri cu peste 25 de ani de experiență, care vin pentru prima oară în România, din SUA, Israel, Irlanda și Belgia. Workshopurile vor avea loc de joi până duminică la TNB și UNATC. 

 

În plus, o discuție despre improvizația la nivel mondial și o lansare de carte mai neobișnuită sunt deschise publicului larg, intrarea fiind gratuită la ambele evenimente. 

 

Programul celei de-a treia ediții IMPRO poate fi accesat pe http://improfest.ro/program/

 

Biletele și abonamentele valabile în perioada 24-27 septembrie s-au pus în vânzare și pot fi achiziționate de pe www.bilet.ro și de la casa de bilete a TNB.