Cursuri de balet

adulti

 

 

Cursuri de balet

 

 

Cursurile de balet ofera posibilitatea de a descoperi, pas cu pas, lumea dansului artistic si creativ. Cursul presupune invatarea si parcurgerea notiunilor de baza ale baletului clasic, tonifierea musculara, cat si dobandirea flexibilitatii corpului. De asemenea, in cadrul cursului invatam sa ne dezvoltam creativitatea si imaginatia prin intermediul pasilor de dans.

 

Vom invata ca tinuta corpului este foarte importanta in dans si vom aborda o tinuta elganta si gratioasa pe toata durata cursului. Disciplina si perseverenta stau la baza formarii unui viitor dansator.

 

Pentru cei mici este foarte importanta o buna gestionare a corpului prin miscare, prin dans. Cei mici vor putea experimenta placerea de a dansa intr-un ambient calduros, pozitiv, plin de viata.

 

“Baletul presupune arta de a sti sa iti coordonezi corpul concomitent cu arta de a crea un personaj artistic.”

 

In cadrul primei sedinte se va stabili un cod de vestimentatie (adecvata domeniului de activitate) pe care cursantul trebuie sa o respecte de la inceputul pana la sfarsitul cursului.

 

La final, cursantii vor putea sa arate tot ce au dobandit printr-o lectie deschisa publicului.

 

 

Tarif: 70 Ron/sedinta (durata unei sedinte este de 60 minute).La achizitionarea unui abonament lunar, sedinta costa 65 ron. 

Pentru adulti sedinta este de 80 ron.