Evenimente

Casting pentru o noua producție teatrală!
Actorii Teatrului Copilariei in parteneriat cu Vila de Arte Bucuresti organizează cursuri de teatru și dezvoltare personală pentru copii cu vârstă de minimum 6 ani, ce au ca finalitate armonizarea expresivității corporale, corectarea problemelor de dicție, autocontrol și conștientizarea emotiilor, dar și sporirea creativitătii prin conturarea unui personaj și a a unui joc de rol.

vezi detalii


PROGRAM FESTIVAL VARĂ MAGICĂ
Lanto Communication continuă seria verilor magice la Ateneul Român, cu ediția a VIII-a a Festivalului Internațional “Vară Magică” în perioada 10 iulie - 21 august 2019.

vezi detalii


ZILELE ARTELOR FOCULUI
17 Ateliere de ceramică, sticlă și metal deschise vizitatorilor Lucrări ale maeștrilor artelor focului expuse la TNB Știați că, o dată pe an, artiști plastici români consacrați își dedică timp și se pregătesc pentru a primi vizitatori în atelierele lor? Nu ratați ocazia, acum este momentul să vă faceți planuri pentru weekend! Detaliile din ZileleArtelorFocului.ro și Aplicația Smartphone Ateliere pentru Android și IOS, dar și posibilitatea vizitării expoziției dedicate de la TNB, vor contribui la deciderea itinerariului atelierelor pe care doriți să le vizitați!

vezi detalii


Expozitia „Vivat Academia” la UMF „Grigore T. Popa”
 contemporanii_expo_umfiasi_pt_maria_pasc Expozitia care va putea fi vizitata timp de o luna, reuneste 20 de lucrari de pictura, grafica si obiect, semnate de sase artisti: Alexandru Antonescu, Crinela Antonescu, Christian Paraschiv, Mircea Roman, Mihai Sarbulescu,

vezi detalii


VIVAT ACADEMIA
Contemporanii_expo_UMF_Synevo_pt_maria_pasc MIC Expozitia, cu o durata de o luna, va reuni 30 de lucrari de pictura si grafica semnate de sase artisti romani: Alexandru Antonescu, Crinela Antonescu, Ion Grigorescu, Ruxandra Grigorescu, Andrei Rosetti si Mihai Sarbulescu.

vezi detalii


Cinci artiști români în cadrul Festivalului Saberes e Sabores, Portugalia
contemporanii_redondo_pt_maria_pasc Cinci artiști români în cadrul Festivalului Saberes e Sabores, Portugalia, 19 - 29 mai 2016

vezi detalii


NAP of the Earth – expozitie aniversara Art Yourself 4 ani
Otilia Cadar si Liviu Coman - expozitie aniversara Art Yourself 4 ani NAP of the Earth / Otilia Cadar si Liviu Coman - expozitie aniversara Art Yourself 4 ani

vezi detalii


Festivalul Internațional „Teatru, Strada și Copil”, 11-16 septembrie 2015 la Teatrul Tandarica
Festivalul Internațional „Teatru, Strada și Copil” Teatrul Țandarica dă startul ultimei părți a celei de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional „Teatru, Strada și Copil”, care va avea loc în perioada 11-16 septembrie 2015.

vezi detalii


BUCHAREST PHOTO WEEK festival – ediția a II-a
BUCHAREST PHOTO WEEK festival Deschiderea oficială a celei de a doua ediții a festivalului internațional de fotografie Bucharest Photo Week va avea loc luni, 7 septembrie, la ora 16.00, la Muzeul Național al Țăranului Român (sala T. Bănățeanu). Deschiderea oficială va fi urmată de câteva vernisaje.

vezi detalii


Shadows / The projection of darkness
cinema Shadows afis A4 Shadows / The projection of darkness / proiect No.88 / septembrie, 2015 Umbra sugerează un contrast, o dualitate, lumină și întuneric. Pentru un cinefil, umbrele înseamnă film expresionist – un contrast puternic, dramatic, ce comunică ceea ce nu se putea transmite prin dialog (datorită lipsei sunetului, dar nu numai, expresionismul influențând producții și după apariția sunetului în cinema).

vezi detalii


Festivalul de Teatru Excelsior Teen Fest – prima editie, Bucuresti 2015
Excelsior Teen Fest Teatrul Excelsior organizează, în perioada 25 septembrie – 2 octombrie 2015, prima ediţie a Festivalului de Teatru Excelsior Teen Fest.

vezi detalii


Zilele Bucurestiului 2015 – Concerte de muzica, spectacole de video-mapping, jocuri de lumini, Kid’s City
iMapp Bucharest 2015 Concerte de muzica alternativa, folk, electronica, muzica simfonica, targuri tematice, unul dintre cele mai impresionante spectacole de video-mapping din lume (iMapp Bucharest), instalatii interactive, animatii proiectate, jocuri de laser şi sunet, instrumente muzical-vizuale şi tehnologii de ultima generatie vor impanzi orasul intre 18-20 septembrie, sfarsit de saptamana dedicat sarbatoririi a 556 de ani de atestare documentara a Bucurestiului

vezi detalii


Expoziția „Când aveau 20 de ani. Impresii și Copilărie” la ICR
Când aveau 20 de ani. Impresii și Copilărie Expoziția „Când aveau 20 de ani. Impresii și Copilărie” la ICR. Lucrări inedite semnate de Florin Ciubotaru, Marin Gherasim, Ion Grigorescu, Christian Paraschiv și Bogdan Vlăduță

vezi detalii


Promenada Operei ediţia a IX-a: Open Air Opera Classica
Promenada Operei 2015 Devenită deja o tradiţie a instituţiei, Promenada Operei, se va desfăşura sâmbătă, 29 august 2015, ora 20:30, pe Esplanada Operei Naţionale Bucureşti

vezi detalii


Romania International Film Festival (Ro-IFF) 2015
Vernisaj Cea de-a 11-a ediţie a Romania International Film Festival (Ro-IFF), un eveniment cinematografic ce prezintă filme care nu sunt distribuite în circuitul multiplexurilor, va avea loc între 19-30 august la Amfiteatru-La Pescărie din Vama Veche şi între 19-25 octombrie la Cinema Union din Bucureşti

vezi detalii


Shadows – The projection of darkness
Vernisaj La orele de desen din școală, includerea umbrelor constituia trecerea la un nivel cu totul superior; chiar dacă era vorba de vaze, poduri, pisici, parcă prindeau un pic de viață, în ciuda oricărui deficit de proporție și lipsa altor tehnici printre școlarii de rând.

vezi detalii


Visul unei nopți de vară, în deschiderea Festivalului Internațional de Teatru NETA 2015
Festivalul Internațional de Teatru NETA 2015 În deschiderea Festivalului Internațional de Teatru NETA 2015, în data de 28 august, pe scena Sălii Studio a Teatrului National din Bucuresti, se va juca una din cele mai novatoare montări shakespeariene, Visul unei nopți de vară

vezi detalii


Traversând Bucureștiul și poezia cu Nora Iuga
Poezie Nora Iuga Ultima întâlnire de dinainte de vacanța de o lună a Intersecțiilor de miercuri îți oferă o călătorie prin Bucureștiul poetic, în compania prețioasă a scriitoarei Nora Iuga.

vezi detalii


Concurs de fotografie Bucureștiul Meu
Lago Concurs fotografie Căutăm cei mai buni fotografi necunoscuți ai orașului. Te provocăm să ne trimiți cele mai bune 3 fotografii care surprind Bucureștiul exact așa cum îl vezi și îl simți tu!

vezi detalii


Lago Film Festival – editia a XI-a / 24 iulie-1 august, 2015 / Italia
Lago Film Festival Cinema Art Yourself este partener al celei de-a XI-a editie Lago Film Fest – festival de scurtmetraje si scenarii plasat pe malul unui lac din nord-estul Italiei, ce are loc în perioada 24 iulie – 1 august 2015.

vezi detalii


Journeys: Inner Routes & Destinations
Vernisaj Journeys: Inner Routes & Destinations / proiect No.88 / iulie, 2015

vezi detalii


11172014 – Impressed & depressed
image001-5 Proiectul, initiat in ianuarie 2014, implica participarea a 17 artisti romani, contemporani si se va desfasura pe parcursul intregului an ...

vezi detalii


Vernisaj Paula Vladescu – Simfoniile Deltei
image001-1 Expozitie deschisa in perioada 27 iunie-10 septembrie 2013, la sediul Art Yourself Gallery

vezi detalii


1 iunie cu Vila de Arte in Parcul Herastrau
2 Anul acesta, de ziua copilului atelierele Vilei de Arte s-au desfasurat in Parcul Herastrau, unde cei prezenti au pictat sau au fost pictati, au cantat, au dansat și au asistat la un recital ad-hoc de vioara si chitara ☺.

vezi detalii


Noaptea Alba a Galeriilor
100 Noaptea Alba a Galeriilor va propune un nou traseu in harta nocturna a evenimentelor de arta contemporana din Bucuresti. 26 de galerii si 28 de spatii alternative marcheaza un program variat.

vezi detalii