Concurs de fotografie Bucureștiul Meu

Concurs de fotografie Bucureștiul MeuBucurești Optimist e alături de București 2021 în procesul de candidatură la titlul de Capitală Europeană a Culturii. Împreună, pana la 30 iulie căutăm cei mai buni fotografi necunoscuți ai orașului. Te provocăm să ne trimiți cele mai bune 3 fotografii care surprind Bucureștiul exact așa cum îl vezi și îl simți tu!

 

Căutăm acele fotografii care ți-au spus ceva încă din momentul în care ai apăsat pe buton. Cele de care te-ai minunat și mai tare când le-ai descărcat în calculator. A venit momentul să le scoți în lume.

 

Arată-ne cum se vede orașul prin ochii tăi! Trimite-ne fotografiile preferate cu orașul prin wetransfer într-un e-mail cu subiectul Bucureștiul meu la concurs@bucuresti2021.ro și postează-le în social media cu hashtag-urile #bucuresti2021 și #bucurestiulmeu.

 

Cele mai bune fotografii vor fi premiate. Cristian Vasile aka Igu va juriza toate înscrierile și va decide un top 3. Câștigătorul premiului I va primi o cameră video de acțiune MIO, care îl va ajuta să își cultive pasiunea pentru imagine. Câștigătorii premiilor II și III vor primi câte un print mare (realizat de Cameleo) al fotografiilor câștigătoare, având astfel ocazia să își înfrumusețeze locuințele printr-un landscape bucureștean autentic. În plus, alegerea câștigătorilor va fi explicată în detaliu, așa că vei avea șansa să afli și câteva ponturi profesioniste.

 

Toate înscrierile eligibile vor fi prezentate în timp real într-o expoziție colectivă la parterul Hanului Gabroveni și vor fi urcate în aplicația București. Album de familie (http://albumdefamilie.bucuresti2021.ro/), ce surprinde transformarea orașului București de-a lungul timpului, sub toate aspectele sale.

 

Încheierea concursului foto București 2021 și București Optimist: Bucureștiul Meu

 

Expoziție pop-up cu fotografiile înscrise în concurs și desemnarea câștigătorilor

 Vineri 31 iulie, 19:00-21:00, la Hanul Gabroveni

 

 

Fii alături de noi vineri, 31 iulie, când vom marca încheierea concursului foto Bucureștiul Meu. printr-o expoziție pop-up cu fotografiile înscrise în concurs și prin desemnarea câștigătorilor camerei video de acțiune MIO și ai celor două printuri de dimensiuni mari oferite de Cameleo. Organizat de București 2021 împreună cu București Optimist – vernisajul concursuluiBucureștiul Meu se va încheia printr-o întâlnire cu Cristian Vasile aka Igu de la București Optimist, care va povesti despre cum se reflectă capitala în spatele lentilei aparatului foto.

 

Vă așteptăm pe toți cei care v-ați înscris instantaneele cu locurile voastre dragi în competiția care desemnează cei mai buni fotografi necunoscuți ai momentului, dar și pe cei care își doresc să vadă Bucureștiul prin ochii celor care îl locuiesc.