Noaptea Alba a Galeriilor

646x404

Noaptea Alba a Galeriilor va propune un nou traseu in harta nocturna a evenimentelor de arta contemporana din Bucuresti. 26 de galerii si 28 de spatii alternative marcheaza un program variat in care publicul este invitat sa participe la vernisaje ale unor artisti prezentati in premiera, o productie speciala in locatia NAG, demonstratii artistice, performance-uri, instalatii audio – video, inaugurarea unor noi locatii si lansarea unor proiecte care speram ca vor deveni puncte de reper in promovarea artei contemporane romanesti.

 

Programul detaliat si harta galeriilor vor fi prezente in toate locatiile participante, iar de pe site-ul evenimentului www.noapteagaleriilor.ro se va putea descarca formatul printabil.

 

Pentru prima oara NAG va pune la dispozitia orasului si aplicatii IOS si Android, structura acestora va ajuta atât la navigarea cu usurinta in harta galeriilor, cât si la localizarea in oras a fiecarui participant din programul NAG cu ajutorul unor coduri QR specifice. Aceste coduri vor fi amplasate in oras, in zonele centrale (Victoriei, Romana, Universitate, Unirii), ele indicând precis cele mai apropiate galerii si harta zonei pentru a le localiza.

 

Evenimentul Noaptea Alba a Galeriilor, realizat de catre Asociatia Ephemair, este un proiect cultural produs cu sprijinul Raiffeisen Bank si cu sustinerea partenerilor: MNAC, Corcova Roy & Damboviceanu Winery. Partener principal media: Radio Guerilla. Parteneri media: Digi24, RING, Buna dimineata Bucuresti!, Cocor Media Channel, Igloo, Zeppelin, Tataia, feeder.ro.