Vioara copii si adulti

violin_banner

 

 

VIOARA

 

Prezentarea instumentului (alcatuire, mod de functionare etc.) & a accesoriilor (arcus etc.)

 

Dezvoltarea pozitiei pe instrument intr-o maniera personalizata din punct de vedere biomecanic, respectand in acelasi timp perceptele scolilor istorice de violonistica (franco-belgiana, germana, rusa etc.)

 

Notiuni teoretice predate in paralel cu instrumentul, pentru a dobandi rapid si concomitent cu dexteritatea manuala o buna cunoastere a notatiei muzicale clasice, esentiale in studiul viorii (curs).

 

Dezvoltarea acuitatii muzicale melodice (“urechea muzicala”) si ritmice, pentru a dobandi o utilizare libera a instrumentului, ce va dezvolta imaginatia, coordonarea, increderea si, nu in ultimul rand, intelectul.

 

Notiuni de istoria muzicii si cultura generala, inserate odata cu abordarea repertoriului, pentru a dobandi o perspectiva cat mai larga asupra muzicii si a contextului social si istoric ce a dezvoltat-o.

 

Auditii muzicale, pentru dobandirea unei cunosteri a marilor lucrari si a marilor compozitori ce s-au succedat de-a lungul secolelor.

 

 

Tarif 90 Ron/sedinta (durata unei sedinte este de 50 minute). Pretul sedintei la achizitionarea unui abonament lunar de minim 4 sedinte va fi redus la 80 ron.

 

 

 

IMG_2303

 

 

”Muzica exprima ceea ce nu se poate spune in cuvinte si despre care nu se poate tace”

 

Victor Hugo