Ateliere pentru copii

copii

 

 

 

3-6 ani – Jurnal in crestere

In cadrul Modulului Jurnal in crestere, copiii vor face cunostinta cu elementele de limbaj plastic (punctul, linia, pata), se vor imprieteni cu formele si amestecurile cromatice. Modului Jurnal in crestere isi propune sa creasca, (sa dezvolte), imaginatia, creativitatea, sa ofere copiilor libertatea de a crea o lume plina de armonie. 

 

7-9 ani – Jurnalul bucuriei

In cadrul Modulului Jurnalul bucuriei, viitorii artisti se vor familiariza cu tehnica desenului, a picturii, contrastele de culori. Vor asimila notiuni de baza legate de natura statica, portret, figura intreaga, peisaje, in tehnicile artistilor din istoria artei, iar spre finalul cursului vor fi  stropiti cu fericire colorata si incurajati spre un stil propriu de lucru.

Dupa terminarea acestui modul se pot adauga modulele: Modul Avansat, Modul Icoana pe sticla, Modul Icoana pe lemn.

 

10-15 ani – Jurnalul libertatii

 

In cadrul Modulului Jurnalul libertatii, participantii la curs vor avea libertatea de a experimenta o gama larga de tehnici, in plus pe langa informatiile prezente si  in modulele anterioare.

 

Materialele sunt incluse in pretul abonamentului!

 

Tarif 90 Ron/sedinta (durata unei sedinte este de 120 minute). Pretul sedintei la achizitionarea unui abonament lunar este de 80 ron.

 

”Pictura este doar un alt fel de a tine un jurnal”

 

Pablo Picasso