Ateliere pentru adulti

copy-theatre-banner

 

 

 

ATELIERUL de ARTA ACTORULUI include module de:

 

 

 

-Introducere in Arta Actorului

-Istoria Teatrului Romanesc

-Miscare scenica

-Vorbire (dictie)

-Comportament in societate

-Canto (clasic, pop)

-Improvizatie teatrala

-Actorie

-Arta spectacolului teatral.

 

Dorinta noastra este sa formam persoane dezinvolte, cu incredere in sine, puternice, dornice sa-si depaseasca limitele si, de ce nu, viitori actori! In opinia noastra, cursurile de actorie sunt benefice tuturor.

 

La atelierul de Arta Actorului asistam la ceea ce se numeste descoperire de sine. Veti descoperi ca, poate, nu stiti totul despre voi:)

 

In cadrul acestor module nu facem doar actorie. Este o combinatie extraordinara a mai multor arte (teatru, vorbire, muzica, dans). Descoperindu-ne corpul, vocea, aptitudinile cu care ne nastem, vom lucra pas cu pas pentru a ne desavarsi, pentru a ne descoperi, a avea mai multa incredere in noi insine, pentru a scapa de inhibitii si a capata dezinvoltura, pentru a fi pur si simplu noi, asa cum ne-am nascut, cu bune si rele (constientizate si tinute sub control), nefabricati, normali, reali! Dezvoltarea aptitudinilor fiecaruia se va face prin exersarea atentiei, concentrarii, imaginatiei, creativitatii, spontaneitatii, umorului. De fapt acesta este marele secret…”invatam sa redevenim noi”.

 

Apoi descoperim ceea ce se numeste lucrul pe text, regia si crearea unui spectacol. Este practic lucrul cu tine insuti! Sa fii tu in situatia data, cu trairile tale si facand apel la propria experienta de viata.

 

Asa ia nastere fiecare erou pe care va trebui sa-l interpretam. Nu trebuie sa te intrebi “cum“ se face acest lucru, ci trebuie sa faci, sa te lasi purtat, sa fii veridic, sa fii ca tine!

 

Avem acces la o lume noua si frumoasa, gratie  situatiilor in care vom fi pusi. Putem sa fim cine ne dorim, cand dorim!

 

Portile Vilei de Arte sunt deschise pentru toti, indiferent de varsta, ocupatie, religie. Noi venim in intampinarea dorintelor si aspiratiilor voastre.

 

Teatrul este un mod de a fi!

 

 

Tarif 85 Ron/sedinta (durata unei sedinte este de 120 minute). Pretul sedintei la achizitionarea unui abonament lunar de minim 4 sedinte este de 75 Ron.