Ateliere pentru copii

teatru pt copii

 

 

Atelierul de teatru pentru copii cuprinde module structurate pe diferite categorii de varsta, astfel incat toti participantii sa aiba un nivel asemanator de intelegere si perceptie a lectiilor.

 

Pentru cei mai mici, Vila de Arte poate fi locul unde capata contur povestile spuse pe inserate de mama sau bunica. Suntem ca o familie, am creat un mediu propice pentru ca micutii sa poata petrece frumos si constructiv timpul, sa invete sa se descopere si sa evolueze. Este ca o joaca, dar o joaca constructiva!

 

De la simple exercitii de joc, treptat, vor afla ce inseamna cunoasterea de sine si descifrarea textului. De la citirea textului si pana la memorarea acestuia nu este decat un pas, deoarece copiii sunt ca un burete, au o memorie de invidiat, iar punerea in scena a oricarei povestioare, multe deja cunoscute, este o placere, un “joc” continuu.

 

Acest “joc” numit teatru, simplu pentru unii dintre noi, dar complicat in esenta, trebuie vazut foarte serios, deoarece cunoscand toate mecanismele care duc la desavarsirea actului artistic, dezvolta memoria, imaginatia, copiii devin siguri pe ei, dezinvolti, isi descopera calitatile artistice cu care au fost inzestrati si de care nu au avut habar pana atunci, rezolva problemele de dictie, se dezvolta armonios.  Psihologii afirma ca toti copiii ar trebui sa beneficieze de terapiile prin teatru si muzica pentru o dezvoltare sanatoasa si armonioasa!

 

Dupa o perioada in care copilul dumneavoastra a luat parte la atelierele noastre, veti observa cat de increzatori sunt in propiile forte. Vor fi deschisi, va vor surprinde cu interpretari inedite si chiar decizii. Veti observa cum se contureaza personalitatea lor!

 

Ofera-i copilului tau sansa de a se cunoaste cat mai devreme, de a fi el, de a-si descoperi inclinarile, aptitudinile, preferintele, capacitatile speciale si, nu in ultimul rand, talentul oratoric!

 

Copiii dumneavoastra trebuie incurajati si sprijiniti, iar aplauzele dumneavoastra vor fi rasplata  acestora pentru munca si efortul depus. Dati-le aceasta sansa!

 

La sfarsitul fiecarui modul, veti fi invitati la spectacolul copiilor, pentru a vedea rezultatele stradaniei lor.

 

Fiecare dintre noi dorim sa avem copii buni, cuminti, frumosi, echilibrati. Dar pentru aceasta trebuie sa ne luam timp, sa investim, nu doar sa cerem.

 

Cateodata suntem exigenti si ne intrebam de ce copilul nostru nu reactioneaza asa cum ne-am dori, de ce nu sfarseste fiecare activitate pe care o incepe, de ce nu are atentie distributiva, de ce nu se integreaza usor in diverse medii, de ce nu-i place la gradinita sau la scoala, de ce nu are aptitudini artistice si tot asa… Noi va putem da raspunsul cu usurinta. De fapt acesta este scopul pentru care am luat fiinta! Aceste module de teatru vin in intampinarea dumneavoastra tocmai pentru rezolvarea multora dintre dificultatile enumerate mai sus.

 

Tarif 70 Ron/sedinta (durata unei sedinte este de 90 minute). Pretul sedintei la achizitionarea unui abonament lunar de minim 8 sedinte este de 50 Ron.

 

Casting pentru o noua producție teatrală!

Actorii Teatrului Copilariei in parteneriat cu Vila de Arte Bucuresti organizează cursuri de teatru și dezvoltare personală pentru copii cu vârstă de minimum 6 ani, ce au ca finalitate armonizarea expresivității corporale, corectarea problemelor de dicție, autocontrol și conștientizarea emotiilor, dar și sporirea creativitătii prin conturarea unui personaj și a a unui joc de rol.